КОНТАКТ

Адвокатската канцеларија се наоѓа во Центарот на градот Скопје, во реонот „Порта Буњаковец“, на ул. “Аминта трети“ бр. 44 / 1-9, (поранешна ул.„Ленинова“) на 20 метри од аптеката “Зегин 24ч“.

Канцеларијата е лесно достапна, вклучувајќи:

Назив на фирма:

Информации за контакт:

Правни информации:

Работно време:

Јавете се

Контактирајте не

Контакт форма